GastroXperience, nous plats i destil·lats, renovem els Sols Repsol ☀️͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ |
Les tendències gastronòmiques a debat a la Boscana amb AgroBank i Basque Culinary Center |
| | La Boscana ha estat l'escenari de la jornada GastroXperience, organitzada per AgroBank en col·laboració amb el Basque Culinary Center. Una trentena d'empresaris lleidatans han tingut l'oportunitat de descobrir les últimes tendències del sector gastronòmic gràcies a la visió de professionals de referència en investigació i innovació. També han participat figures destacades com Josep Maria Gonzàlez, director territorial de Caixa Bank a Catalunya, Adela Balderas, coordinadora del Màster en Innovació i Gestió de Restaurants del Basque Culinary Center, i el professor Luis Arrufat, que va sorprendre amb un showcooking amb productes locals. |
|
|
---|
|
| DESCOBREIX UN DELS NOUS PLATS | |
| | Kiwi de Lleida amb pèsol del Maresme, conegut com el caviar verd. Un plat on la dolçor del pèsol es contraresta amb l'acidesa del kiwi, i la nata muntada amb herbes fresques afegeix un toc molt especial. | |
|
|
---|
|
UN LLIBRE SOLIDARI PENSAT COM SI FOS UN MENÚ | |
| | Publicació del llibre 'Cuinant les nostres emocions a foc lent'. L'obra solidària l'han publicat un grup de psicòlogues de la Fundació Althaia amb la col·laboració dels millors cuiners de Catalunya. Els diners que es faci amb la venda del llibre es destinaran a la recerca i a la rehabilitació de persones amb problemes de salut mental. L'obra compta amb un seguit de receptes per part de vint-i-nou cuiners catalans, entre els quals es troba el nostre xef Joel Castanyé. | |
|
|
---|
|
Nous destil·lats i licors propis | |
| | Us presentem la Ratafia "Roser i Mariano", un dolç homenatge al pare i la mare de Joel Castanyé que et farà viatjar al cor de la nostra història; i la Ginebra "La Boscana" elaborada amb una combinació de botànics seleccionats per transmetre l'esperit de la nostra terra. Us convidem a degustar aquestes últimes creacions de destil·lats i licors elaborats amb passió per l'equip de la Boscana o adquirir-los a través de la nostra botiga online. | | |
|
|
---|
|
Un any més ens segueixen acompanyant els dos Sols Repsol | |
| | Per quart any consecutiu, renovem els Dos Sols Repsol! Estem profundament agraïts a Guia Repsol per aquest reconeixement continuat i pel que això significa, ens impulsa a continuar investigant i posar en valor el nostre territori. |
|
| |
---|
|
La Boscana | Espai Gastronòmic Autovia A-2, sortida 477, direcció Bellvís. Ctra. LV-3311, 4 25142 Bellvís, Lleida 973 56 55 75 // laboscana@laboscana.net |
|
| |
---|
|
S'ha enviat aquest e-mail a comercialyventas.paracocina@blogger.com Ha rebut aquest e-mail perquè està subscrit a la Boscana |
| Cancel·lar la subscripció |
| |
|
|
---|
|
|
|
Si no quieres recibir más comunicaciones de La Boscana, haz click
here