"Fruita & alta cuina" a Madrid Fusión |
| El xef Estrella Michelin i propietari del restaurant la Boscana, Joel Castanyé, va obrir el cicle de ponències de la 22a edició del Congrés Internacional de Gastronomia Madrid Fusión amb "Fruita & alta cuina", una conferència sobre l'ús de la fruita a l'alta gastronomia i el seu compromís amb el producte de proximitat de Lleida. També va exposar tècniques no tradicionals de cocció i fermentació, misos, llets fermentades, vinagres, mirin, etc. Un pas més, amb el qual la fruita deixa de ser dolça, a través de les fermentacions. El xef de la Boscana va reivindicar la fruita no només com a element culinari, sinó també com a una eina per impulsar un ecosistema econòmic, social i mediambiental més sostenible, mostrant també els projectes que tenen en l'àmbit educatiu, artístic i de recerca en els que es treballa com extreure el color de vàries fruites i tenyir amb diferents fibres; així com en l'àmbit l'industrial per diversificar productes entorn a la fruita de Lleida. |
| | |
|
|
---|
|
Del 29 al 31 de gener més d'una vintena de xefs internacionals van acudir a Madrid Fusión, la gran cita de la gastronomia a nivell mundial. Entre els ponents destaquen grans cuiners com Ferran Adrià, Dabiz Muñoz, Joan Roca i Andoni Aduriz, entre d'altres; i figures com el japonès Yasuhiro Tomari, el suís Andreas Caminada i el francès Alexandre Mazzia. La cimera culinària va oferir múltiples espais d'intercanvi de coneixement abordant les noves tendències des d'una perspectiva professional. Molt contents i agraïts de participar en les ponències a Madrid Fusión compartint la nostra feina i la nostra passió. |
| #dondetodocomienza #madridfusión2024 |
|
|
|
---|
|
Joel Castanyé "L'alta cuina de la fruita de Lleida" |
|
|
|
---|
|
"Donde todo comienza" Madrid Fusión, una edició que recull la participació de tots els ponents del cimera gastronòmic, entre ells es troba Joel Castanyé. En el seu article, Castanyé explora els orígens de la seva cuina i comparteix receptes emblemàtiques de la Boscana, mostrant-nos l'essència d'una cuina basada en la fruita: "Aquest vaivé entre el dolç i el salat, entronca perfectament amb la tradició catalana medieval, però aquí amb subtilesa i prudència". |
|
|
|
---|
|
| | Regala una experiència gastronòmica que enamorarà en tots els sentits. Celebra l'amor i la complicitat compartint un moment íntim amb la teva parella apreciant i degustant la cuina de la Boscana. |
| |
|
|
---|
|
Temporada Gastronòmic 2024 Del 5 d'abril al 27 de desembre
Horari d'atenció telefònica A partir de l'1 de febrer, de dimecres a diumenge de 9h a 21h |
|
|
|
---|
|
La Boscana | Espai Gastronòmic Autovia A-2, sortida 477, direcció Bellvís. Ctra. LV-3311, 4 25142 Bellvís, Lleida 973 56 55 75 // laboscana@laboscana.net |
|
| |
---|
|
Se ha enviado este e-mail a comercialyventas.paracocina@blogger.comHa recibido este e-mail porque está suscrito a La Boscana |
| | |
|
|
---|
|
|
|