Novetats d'aquest maig i reapertura del servei 🍽️ |
Nous plats del menú Primavera en flor | |
| | Continuem incorporant creativitat i nous sabors als nostres menús, respectant sempre la temporalitat del producte. Tot just hem acomiadat el flam d'eriçó, una creació delicada i salina que ens trasllada al mar, i incorporem la Carxofa i ostra, on el cor tendre de la carxofa acull una ostra fesca amb una abraçada de textures i sabors. |
| |
|
|
---|
|
| | Una elaboració amb cura i professionalitat | |
| | Les nostres elaboracions són el resultat del treball en equip i l'excel·lència, tenint en compte fins a l'últim detall. El còctel de sabors comença a cuina, i cada plat rep la màxima atenció. |
|
|
---|
| |
Parlem amb Robin Food als matins d'Onda Cero | |
| | Passem una estona amb Carlos Alsina i Robin Food, als matins d'Onda Cero, parlant de La Boscana i de la gastronomia de Lleida amb motiu de la celebració de l'Aplec del Caragol. Ha estat un plaer compartir uns minuts amb ells i tenir l'oportunitat de posar nom i lloc a la gastronomia del nostre territori en un programa de ràdio matinal de màxima audiencia 🌱✨ |
| |
|
|
---|
|
Una explosió de color i sabors | |
|
|
|
---|
|
| Esdeveniments fets a mida, en plena natura | |
| | A La Boscana, treballem perquè cada celebració reflecteixi el que imagines. Ja sigui a l'interior o l'exterior, ens adaptem a les teves necessitats amb una proposta gastronòmica d'excel·lència. |
| |  |
|
|
---|
|
La Boscana | Espai Gastronòmic Autovia A-2, sortida 477, direcció Bellvís. Ctra. LV-3311, 4 25142 Bellvís, Lleida 973 56 55 75 // laboscana@laboscana.net |
|
| |
---|
|
S'ha enviat aquest e-mail a comercialyventas.paracocina@blogger.com Ha rebut aquest e-mail perquè està subscrit a la Boscana |
| Cancel·lar la subscripció |
| |
|
|
---|
|
|
|
Si no quieres recibir más comunicaciones de La Boscana, haz click
here